Reviews

Beoordelingen en ervaringen met Spoedopleiding Nederland.
Wil jij ook jouw ervaring delen? Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina.

Please enter a number from 1 to 10.
1

Andrew

Woerden

Afschuwelijke organisatie. Het contact is slecht, betaling gaat moeizaam, geld wordt niet terugbetaald en mensen zijn onbeleefd. Ik ga hier nooit meer heen, en ik ga deze rijschool absoluut nooit aanraden.
10

Thomas Werndly

Huissen

Ik heb alleen maar hele gezellige rijlessen gehad en ze hebben het mij goed en snel geleerd. Nog een shoutout naar de instructeur Ali, een hele leuke en lieve en aardige man die je heel goed zal helpen met het halen van je rijbewijs!!
10

Rik Randewijk

Veenendaal

Super duidelijke en gezellige rijlessen gehad met Ali uit Arnhem. In 1x geslaagd! Echt een aanrader.
10

Sander

Leeuwarden

Binnen 6,5 week na aanmelding geslaagd voor het praktijkexamen.
10

Tessa

Woerden

Ik kon heel snel beginnen! Moes is ook echt super gezellig. Ben blij dat ik geslaagd ben maar wel jammer dat ik geen les meer krijg van Moes!
10

Jamie

Houten

Top service kon snel beginnen via deze organisatie en een heel speciaal bedankje naar moes voor alle gezellige leerzame lessen
9

Desley De Beer

Utrecht

Super aardige instructeurs weten goed hoe ze les moeten geven, word goed meegedacht met wanneer ik kon lessen zeker aanrader
10

Jordy

Uitgeest

Enorm blij met de spoed opleiding, had mijn theorie gehaald en wilde meteen lessen, omdat ik mijn rijbewijs snel nodig had voor mijn werk. Elke rijschool moest ik een half jaar op wachten tot ik kon starten maar met de spoed opleiding heb ik binnen een maand mijn rijbewijs weten te halen! Gelukkig ook in 1 keer gehaald, en daarvoor wil ik Lucas enorm bedanken!
10

Djordy

Beverwijk

Toppers, en maken waar wat ze zeggen, dit krijg je niet bij de ANWB die veel duurder is. heb je instructeur Narek, de meester, in 1 maand lessen en examen en geslaagd.
10

Naomi Kartner

Maasbracht

Top rijopleiding 2 weken direct geslaagd.