Spoedcursus FlevolandSpoedopleiding Nederland Over Ons

Spoedcursus autorijbewijs Zeewolde

Wil je met een spoedcursus je autorijbewijs halen in Zeewolde of in de buurt van Zeewolde voor het rijbewijs B? Dat kan met Spoedopleiding Flevoland: specialist in spoedcursus rijopleidingen rijbewijs B in heel Flevoland, dus ook in Zeewolde. Spoedopleiding Flevoland geeft je de mogelijkheid om in op een veilige en prettige manier snel je rijbewijs B te behalen.

Of je nu in of in de buurt van Zeewolde de opleiding wil volgen, Spoedopleiding Flevoland geeft je de mogelijkheid om snel in je eigen omgeving zowel het rijexamen alsook de rijlessen voor het behalen van rijbewijs B te volgen.

De Spoedopleiding

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen? Dit mag je helemaal zelf bepalen! Bij ons kun je al binnen enkele weken je rijbewijs halen. En wanneer jij de autorijlessen (schakel, automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur gaat nu als eerste jouw praktijkexamen inplannen, en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met je rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling, dan adviseren wij het Spoed pakket 30. Voor gevorderde leerlingen adviseren wij het Spoed pakket 20.

Kies pakket – Bestel pakket – Start direct!

klantenbeoordeling

Voordeel Actie! Tijdelijk
15% korting!

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!

"*" indicates required fields