Spoedcursus frieslandSpoedopleiding Nederland Over Ons

Spoedcursus autorijbewijs Drachten

Wil je met een spoedcursus je rijbewijs B halen in Drachten of in de buurt van Drachten? Dat kan met Spoedopleiding Friesland: specialist in spoedcursus rijopleidingen rijbewijs B in heel Friesland, dus ook in Drachten. Spoedopleiding Friesland geeft je de mogelijkheid om in op een veilige en prettige manier snel je rijbewijs B te behalen.

Of je nu in of in de buurt van Drachten de opleiding wil volgen, Spoedopleiding Friesland geeft je de mogelijkheid om snel in je eigen omgeving zowel het rijexamen als de rijlessen voor het behalen van rijbewijs B te volgen.

De Spoedopleiding in Drachten

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen in regio Drachten? Dit bepaal je helemaal zelf! Bij ons kun je al binnen enkele weken je rijbewijs halen. En wanneer jij de autorijlessen (schakel of automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften.

Spoedcursus rijbewijs Drachten met Spoedopleiding Nederland

Voor degenen die snel hun autorijbewijs willen halen in Drachten of omgeving, is Spoedopleiding Friesland dé keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw spoedcursus te plannen en snel de weg op te kunnen!

Andere regio’s in Friesland voor een spoedopleiding

Niet alleen in regio Drachten bieden we de spoedcursus aan. In diverse regio’s in Friesland kan je bij ons terecht voor de cursus:

Regio Bolsward, Regio Dokkum, Regio Gorredijk,  Regio Harlingen, Regio Joure, Regio Leeuwarden, Regio Oosterwolde, Regio Sneek, Regio Wolvega of Regio Workum.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur plant nu als eerste jouw praktijkexamen in en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met je rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling, dan adviseren wij Spoed pakket 30. Voor gevorderde leerlingen adviseren wij Spoed pakket 20.

Kies pakket – Bestel pakket – Start direct!

klantenbeoordeling

Voordeelactie! Tijdelijk
15% korting!

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!

"*" indicates required fields