Spoedcursus OverijsselSpoedopleiding Nederland Over Ons

Spoedcursus rijbewijs Almelo

Wil je met een spoedcursus je autorijbewijs B halen in Almelo of in de buurt van Almelo? Dat kan met Spoedopleiding Overijssel: specialist in spoedcursus rijopleidingen rijbewijs B in heel Overijssel, dus ook in Almelo. Spoedopleiding Overijssel geeft je de mogelijkheid om in op een veilige en prettige manier snel je rijbewijs B te behalen.

Of je nu in of in de buurt van Almelo de opleiding wil volgen, Spoedopleiding Overijssel geeft je de mogelijkheid om snel in je eigen omgeving zowel het rijexamen als de rijlessen voor het behalen van rijbewijs B te volgen.

De Spoedopleiding

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen? Dit bepaal je helemaal zelf! Met de Spoedcursus rijbewijs in Almelo kun je al binnen enkele weken je rijbewijs halen. En wanneer jij de autorijlessen (schakel of automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften.

Andere regio’s in Overijssel voor een spoedopleiding

Niet alleen in regio Almelo bieden we de spoedcursus aan. In diverse regio’s in Overijssel kan je bij ons terecht voor de cursus:

Regio Dalfsen, Regio Deventer, Regio Enschede, Regio Goor, Regio Gramsbergen, Regio Haaksbergen, Regio Hengelo, Regio Kampen, Regio Oldenzaal, Regio Ommen, Regio Raalte,  Regio Steenwijk, Regio Vriezenveen of Regio Zwolle

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur plant nu als eerste jouw praktijkexamen in en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met je rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling, dan adviseren wij Spoed pakket 30. Voor gevorderde leerlingen adviseren wij Spoed pakket 20.

Kies pakket – Bestel pakket – Start direct!

klantenbeoordeling

Voordeelactie! Tijdelijk
15% korting!

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!

"*" indicates required fields