Spoedcursus DrentheSpoedopleiding Nederland Over Ons

Spoedcursus autorijbewijs Exloo

Wil je met een spoedcursus je autorijbewijs B halen in Exloo of in de buurt van Exloo? Dat kan met Spoedopleiding Drenthe: specialist in spoedcursus rijopleidingen rijbewijs B in heel Drenthe, dus ook in Exloo. Spoedopleiding Drenthe geeft je de mogelijkheid om in op een veilige en prettige manier snel je rijbewijs B te behalen.

Of je nu in of in de buurt van Exloo de opleiding wil volgen, Spoedopleiding Drenthe geeft je de mogelijkheid om snel in je eigen omgeving zowel het rijexamen als de rijlessen voor het behalen van rijbewijs B te volgen.

De Spoedopleiding

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen? Dit bepaal je helemaal zelf! Bij ons kun je al binnen enkele weken je rijbewijs halen. En wanneer jij de autorijlessen (schakel of automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften.

Andere regio’s in Drenthe voor een spoedopleiding

Niet alleen in regio Exloo bieden we de spoedcursus aan. In diverse regio’s in Drenthe kan je bij ons terecht voor de cursus:

Regio Borger, Regio Coevorden, Regio Emmen, Regio Assen, Regio Gieten, Regio Hoogeveen, Regio Meppel, Regio Schoonbeek, Regio Smilde, Regio Zuidlaren of Regio Zuidwolde.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur plant nu als eerste jouw praktijkexamen in en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met je rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling, dan adviseren wij Spoed pakket 30. Voor gevorderde leerlingen adviseren wij Spoed pakket 20.

Kies pakket – Bestel pakket – Start direct!

klantenbeoordeling

Voordeelactie! Tijdelijk
15% korting!

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!

"*" indicates required fields