Spoedcursus DrentheSpoedopleiding Nederland Over Ons

Spoedcursus rijbewijs Hoogeveen

Wil je met een spoedcursus je autorijbewijs B halen in Hoogeveen of in de buurt van Hoogeveen? Dat kan met Spoedopleiding Drenthe: specialist in spoedcursus rijopleidingen rijbewijs B in heel Drenthe, dus ook in Hoogeveen. Spoedopleiding Drenthe geeft je de mogelijkheid om in op een veilige en prettige manier snel je rijbewijs B te behalen.

Of je nu in of in de buurt van Hoogeveen de opleiding wil volgen, Spoedopleiding Drenthe geeft je de mogelijkheid om snel in je eigen omgeving zowel het rijexamen als de rijlessen voor het behalen van rijbewijs B te volgen.

De spoedopleiding in Hoogeveen

Hoe snel wil jij je autorijbewijs halen? Dit bepaal je helemaal zelf! Met onze spoedopleiding in Hoogeveen kun je al binnen enkele weken je rijbewijs halen. En wanneer jij de autorijlessen (schakel of automaat) op een andere manier wil spreiden, stellen we in overleg een lesschema op dat precies aansluit bij jouw behoeften.

Andere regio’s in Drenthe voor een spoedopleiding

Niet alleen in regio Hoogeveen bieden we de spoedcursus aan. In diverse regio’s in Drenthe kan je bij ons terecht voor de cursus:

Regio Borger, Regio Coevorden, Regio Emmen, Regio Exloo, Regio Gieten, Regio Assen, Regio Meppel, Regio Schoonbeek, Regio Smilde, Regio Zuidlaren of Regio Zuidwolde.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur plant nu als eerste jouw praktijkexamen in en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met je rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling, dan adviseren wij Spoedopleiding met het pakket met 30 uur.  Voor gevorderde leerlingen adviseren wij het pakket 20 uur.

Kies pakket – Bestel pakket – Start direct!

klantenbeoordeling

Voordeelactie! Tijdelijk
15% korting!

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!

"*" indicates required fields